کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
اگر به دنبال یک لبخند زیبا و سالم هستید، کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری با بهرهگیری از روشهای پیشرفته ترمیم دندان و ایمپلنت دندان دیجیتالی، به شما کمک میکند تا ظاهر و سلامت دندانهای خود را بهبود ببخشید.
در برخی موارد، برای ایجاد سطحی مناسب برای اتصال کامپوزیت، ممکن است نیاز به تراشیدن جزئی دندان باشد، اما این کار به حداقل ممکن انجام میشود.
اما وقتی پر کردن کامپوزیت تمام شد و بی حسی موضعی از بین رفت، طبیعی است که دندان حتی برای چند هفته کمی حساس باشد. در این صورت میتوانید از خمیر دندان حساس استفاده کنید که به حل همه چیز کمک میکند.
آیا کامپوزیت دندان را خراب میکند؟ در صورتی که به درستی انجام شود، کامپوزیت به دندان آسیب نمیزند، اما نگهداری صحیح از آن بسیار مهم است.
هر لایه کامپوزیت به عامل باندینگ میچسبد و پس از اعمال هر لایه، به مدت ۱۰-۴۰ ثانیه در معرض نور کیورینگ قرار میگیرد. پس از ترمیم، دندان به شکل نهایی تنظیم و شکل دهی میشود.
کامپوزیت دندان که تحت عنوان لمینت کامپوزیتی هم شناخته میشود، یکی از بهترین روشهای ترمیم و زیبایی دندان است.
از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهرهمند میشوید.
قطعا مهارت دندانپزشک در اجرای کامپوزیتدندان، روی فرم و زیبایی آن تاثیر دارد. اما نکته مهم این است که هزینه دندانپزشک حرفهای نیز بالاتر است.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی شرایط کامپوزیت دندان تثبیت میشود.
افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندانها و ترمیمها مراقبت نمیکنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیمها، بهتر باشد از گزینههای دیگر استفاده کنند.
استفاده از دهانشویه: دهانشویه مخصوص کامپوزیت دندان میتواند به کاهش باکتریهای دهان و جلوگیری از تشکیل پلاک کمک کند.
کامپوزیت دندان به عنوان یک ماده ترمیمی در زمینههای مختلف دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. مهمترین کاربرد کامپوزیت در دندانپزشکی، ترمیم و بازسازی دندانها به شکل طبیعی و زیباست.
مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان چیزی حدود ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت ممکن است طول بکشد. مدت زمان کامپوزیت برای هر دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد که از مهمترین آن میتوان به سلامت دهان و دندان و همچنین نیاز یا عدم نیاز به درمانهای جانبی اشاره کرد.
ترمیم و بازسازی نواحی آسیبدیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیبدیدگی در دندانها، این نواحی ترمیم و بازسازی میشوند تا دندانها برای مراحل بعدی آماده شوند.